piatok 27. júla 2018

Cissé vége után karrierje: Élvezi mint DJ, Liverpool előrevetíti cím

megnyerte a Bajnokok Ligája cél adta a francia csapat. Most ő, de az előbbi csatár Djibril Cissé összpontosítani élet után foci. Ő letelepszik mint DJ, saját divatmárka, ő nem mulasztotta rosszul. A sport, aki már dolgozott tizenhét éve, de nem vesztette el. Egy interjúban a brit újság The Sun beszélt sérüléséről, hogy véget ért a karrierje, a legendás forgalom Liverpool a Bajnokok Ligája döntőjében, és az esélye, hogy a jelenlegi vörösök alatt edző Klopp.

Cissému nyugdíjba nem akart egy nehéz döntés, de meg kellett tennie, mert elhúzódó sérülés. „A repülőtéren mindig riaszt. De mindennek ellenére, még mindig erős és gyors „, mondta harmincöt francia, aki csavarokkal törések mindkét lábán.Ezen kívül az elmúlt évbe n, ment a műtét után, amelynek csípőprotézis.

Annak ellenére, hogy ezek az egészségügyi gondok, de még szeretne játszani. „Még azután csipőműtétet három hónap edzettem Auxerre, nagyszerűen éreztem magam, semmi bántani. De a klub valószínűleg félt, plusz https://devpost.com/kandibober698 volt egy probléma biztosítás, úgyhogy csak abba kellett hagynia, „mondja tekintettel a korai karrier vége.

megsérült, de nem volt a legrosszabb dolog pályafutása történt . Úgy emlékszem, hogy megteremtse a játékos a francia csapat a World Cup 2010-ben „A bajnokság Dél-Afrika legyen az én visszatérése a nemzeti csapatban három év után. Ezzel sztrájk, nem értek egyet, de ha egy kis része egy csoport, akkor Holt kövesse a vezető.Akkoriban úgy gondoltam, hogy az anyám minden reggel hat órakor, és menjen a munka, miközben a gazdagok megtagadja a vonat.


Nem volt helyes, „Cissé hajtotta le a fejét nézett vissza az esetet a nemzeti csapatban.

Cissé játszott tizenegy klub, de ő a legjobb elfelejteni az egyik első, angol Liverpool. Vele együtt https://www.ted.com/profiles/10072318 Milana Baroše és Vladimíra Šmicera megnyerte a Bajnokok Ligáját, miután az isztambuli emlékezetes utolsó ellen AC Milan. „Körülbelül a fele az állam 0: 3 Stevie Gerrard lépett be a kabinba, és minden tagja a csapat kérte, hogy hagyja, még Rafa Benitez. Azt mondta, nem akarja, hogy a klub zavarban. Hogy amikor vstřelíme cél tizenöt perc, meg tudjuk nyerni.Aztán a cél maga adta „mondja Cissé az utolsó Mac, amelyben Liverpool fogyaszthat egy felhívni 3: 3 és nyerj a szankciókra.

A korábbi csatár szilárdan hiszi, hogy a Liverpool ismét elérte a trófe� �t." Met van Klopp. azt hiszem, vele, hogy megnyerje a címet két szezonban, „biztos Cissé." ez egy nagyszerű edző, ez ad energiát, mint Mourinho. szereti a játékosok, és mindent megtesz, hogy megvédje őket. megnyerték a Bajnokok Ligája és nemzeti kupa, a Premier League, mivel csak hiányzik. hogy nagy játékos csak kell hozzá a megfelelő erősítést, hogy megnyerjük a címet. „

Cissé most teljes mértékben összpontosítani a márkás ruházati cikkek Mr. Lenoir övék, ráadásul látni fogjuk egymást gyakrabban, mint DJ. „én ezt húsz éve.Játszottam egy klubban Ministry of Sound, a kereset Didier Drogba Alapítvány és néhány születésnapi bulik. Tavaly előtt játszott Mariah Carey és a következő teljesítmény lesz Bejrútban „Cissé cáfolja javaslatok, hogy https://getsatisfaction.com/people/kabober sportfogadás">https://www.zotero.org/kabober a jövevény az iparban.

https://www.behance.net/kandibober64c2

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára