piatok 27. júla 2018

Götzeho rejtélyes betegség. Semmi, csak ül otthon és várja, mondja apa

Apa Borussia Dortmund csillagos Mario Götzeho (24) beszélt az egészségügyi fia. És ez volt a komor kifejezés. Német lövész győztes gólt a világbajnokság döntőjében 2014-ben szenvednek kiszámíthatatlan betegség. „Hogy van? Nem tud semmit, de otthon ülni és várni „, mondta Jürgen Götze (57) a német Bild.

A pontos kezelési tervet mondják a szakértők úgy döntött még. „Kell, hogy legyen türelemmel. Most először össze annak érdekében, hogy folytassák a munkát „mondta Götz idősebb.

Néhány nappal unibet online fogadóirodák ezelőtt a német csapat bejelentette, hogy Mario Götze szenved" anyagcsere-betegség", de nem részletesen. Sem az apa nem lenne konkrétabb.

„Meg kell a béke, a nyugalom és újra," mondja. Jól beszélt és a klub vezetése.Azt unibet internetes fogadóirodák akarja, hogy Götzemu, akik már, mint egy nagyon fiatal segített Dortmund két német címet, egy csomó időt, hogy visszaszerezze, kérve a nyilvánosság megértését.

„Mario pihenésre van szüksége, és támogatást, unibet online fogadási és azokat ő kapja", mondta az edző Borussie Thomas Tuchel. „Ismét a fontos része a csapatnak." Az orvosok diagnosztizálták unibet fogadás bónusz Götzemu myopathia, ami izomgyengeséget. Csillag Borussia és a Bayern München is korábban azt is jelentheti, a karrier vége.


unibet fogadási bónuszok

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára